joi, 26 noiembrie 2009

Incidentul "Lovitura"



Circula pe internet si la televiziuni acel incident din anul 2004 a lui Traian Basescu. Cand actualul presedinte al tarii il loveste pe un copil care era la mama sa in brate, aceasta incercand sa relationeze cu el. Se poate observa cum Traian Basescu intinde mana cu rapiditate si pare sa-l loveasca pe acel copil. Las la aprecierea voastra daca este o lovitura sau nu. Parerea mea proprie si personala este ca Traian Basescu nu il loveste pe acel copil, este trucata, poate a facut un gest sa-l atinga cu degetul, poate mai agresiv, si acel copil avand un reflex neconditionat si-a tras capul. Aceasta faza poate fi foarte usor trucata, adica pus pe forward exact momentul in care T. Basescu intinde mana. Sa nu ma intelegeti gresit , nu sunt un fan a lui Traian Basescu, chiar nu il am la suflet, dar mi se pare ciudat ca aceasta filmare iese exact acuma inaintea turului doi, plasata perfect strategic in timp, nu inainte de turul 1 , pentru ca atunci nu putea afecta opinia publica atat de mult incat Traian Basescu sa nu intre in turul 2. Ciudat.
Voi ce credeti?

Un comentariu:

Anonim spunea...

M-am mai uitat si eu... sigur e un trucaj!

E un trucaj ca omul asta e presedintele Romaniei!

Si au uitat sa ii spuneti si lu Base ca e un trucaj. Ca deocamdata a zis ca "probabil ca m-a injurat". Nu a zis nici "trucaj" nici "manipulare".

Noroc ca pe 6 decembrie cica se termina cu trucajele...

Voi realizati ca filmul asta face deja inconjorul lumii?

Cum naiba mai avem pretentia ca suntem in Europa? Suntem in mijlocul Africii, nu in Europa!

P.S. Mesajele cu "trucaj" "facatura" "manipulare" sunt plecate toate din Modrogan. Este celula de reactie rapida. Au reactionat atat de rapid incat nici Basescu nu a stiut... saracu' a apucat sa recunoasca ca e adevarat...