vineri, 6 mai 2011

Tipuri de laba! In acest post va voi incanta explicandu-va tipurile de laba!

Da stiu, sunteti toti in extaz si super fericiti vazand ca un blogger abordeaza acest subiect atat de sensibil si de important pentru barbati.
1. Laba simpla,cand te intinzi in pat, dai drumu la film cu sonor mic, si incepi sa iti freci penisu pentru a scoate cu furie smecleu din tine.
2. Laba de duminica dupamasa, cand e lume la tine acasa,te intinzi in pat, tragi plapuma peste tine si dai sonoru la minim, stresat si speriat, exact ca evreii in timpul ww2, incepi sa-ti freci incet instrumentu si esti cu o mana pe prosopu de langa tine.
3. Laba cand esti singur acasa, una dintre cele mai bune labe, te dezbraci in pielea goala,dai sonoru la maxim iti scoti un film cu 2 lesbience,urmaresti povestea, incepe actiune,BANG! EJACULARE!
4. Laba dinainte de sex, iti faci o laba inainte sa mergi la vecina din perete,pentru a putea sa atingi capacitatile unui motor V12,ca deh,trebuie sa o impresionezi.
5. Laba dupa sex, o laba trista, cand femeia pe care ai cardito' inainte nu a stiut exact cum sa iti curete teava si tu trebuie sa scoti rezidurile ramase :-(
6. Laba intrerupta, cred ca este cel mai nasol moment, o tristete mare te inconjoara,totul e negru.. plumb! Cand esti aproape sa ajungi la apogeu,intra in camera maica-ta si te intreaba: Mananci?
7. Laba de plictiseala,stai acasa singur,te plictisesti, nu mai ai jocuri sa le joci, nu ai ce sa muncesti si te gandesti "Vai de plm ce ma plictisesc,hai sa-mi fac o laba"!
8. Laba cu gandu la colegii de scoala/servici, mergi la munca sau la scoala,vezi o tipa buna si te uiti la ea constant si lung,iti intiparesti in gand cum se misca si cum arata.Ajungi acasa si incepe dezmatu', faci cu ea exact ce vrei!

28 de comentarii:

Anonim spunea...

cred ca ai scris cam ce faci tu acasa :)) . nu ce se intampla in modul general. :P

Pamfletaru` Parclab spunea...

Hm, asa e. Si tu nu te masturbezi deloc, nu ?

Anonim spunea...

pai laba anonimului de intenet incepe cu "deschizi youpornu"

Pamfletaru` Parclab spunea...

adevar graiesti pacatosule!

zwk spunea...

nu ma...
mai is niste feluri, da' vad ca esti incepator.
si nu se deschide youporn...
ci redtube
sau tube8
sau youtube si dai la miss minxy.
na, tema pt acasa :D

Pamfletaru` Parclab spunea...

@Zwk you are my twin brother from another mother. Tema de casa pentru cei multi care mi-au citit postarea de cand am facut-o! ~ 500 unici, deci vad ca subiectu asta prinde bine. Sa nu vad frustrati pe-aici care spun ca "nu", ca va fut in gura!

Anonim spunea...

nu subiectu prinde, ci promovarea haotica :P

Pamfletaru` Parclab spunea...

zerocratie , mori!

zerocratu spunea...

macar o sa mor langa o pizda :D

Pamfletaru` Parclab spunea...

Stii cum e,toti avem dreptu sa visam. Dar daca nu iti place cum promovez eu blogu' ce cauti aici?

zerocratu spunea...

corect, pacat ca visul tau e in single player. Am ajuns din greseala prima data si dup-aia am revenit ca sa vad cum functioneaza IQ-ul din putine cifre.

Pamfletaru` Parclab spunea...

Scz ca am raspuns greu, eram cu ma-ta in cealalta camera. Hai sictir :-). Blogul e un pamflet,trebuia luat ca a tare! Daca sustii ca ai nivelul iq atat de ridicat puteai sa deduci si tu ca daca eram cu adevarat o persoana introvertita si "labagista", nu ma afirmam! Totul a fost scris in scop umoristic, la fel ca si jignirile la adresa ta. Dar stii cum se spune: Doar o persoana inteligenta poate produce umor,si direct proportional doar o persoana inteligenta poate gusta glumele! Salut, si te rog sa nu mai intri nici "din greseala" pe-aici! Mars la cacat!

zerocratu spunea...

autoironia e cel mai usor de realizat in caz ca nu ai observat da na, ai o scuza. de doua cifre.

Pamfletaru` Parclab spunea...

esti un zero barat,du-te si cerseste in continuare bani pentru o camera in bucuresti.Daca imi faci o muie si imi tai unghiile de la picioare te las eu sa pui capu jos. Hai sictir,serios nu mai scrie ca ma obosesti si e pacat.

Anonim spunea...

Nu o sa inteleg niciodata cum prostul gust prinde la public, poate ca sunt prost sau..... poate traiesc in Romania.

Pamfletaru` Parclab spunea...

Stiu eu,stiu eu! Esti prost!

Anonim spunea...

Da, dar nu ma afirm prin asta ;)

Pamfletaru` Parclab spunea...

ei nu, in fiecare zi te afirmi,ca duhneste din tine prostia. Nu trebuie sa faci multe sacrificii pentru asta,doar sa-mi lasi mie un comentariu de cacat, exact ca tine. Sictir.

Anonim spunea...

in loc sa faci spam, mai bine scoate-o pe mata la produs. sa te pis in freza

Pamfletaru` Parclab spunea...

Ma sugi de pula constant si in crestere! (Paradox)

Anonim spunea...

oamenii care se ceartă sunt criminali, mi-a plăcut vorba aia cu "ai o scuză de 2 cifre pentru că ești așa de prost"=))
on-topic, ai ratat câteva tipuri=))

Pamfletaru` Parclab spunea...

O sa urmeze si partea a II-a tipuri de laba! Ma distreaza astia care se ataca la postari :-)

alin spunea...

Esti amuzant ba

Anonim spunea...

mama ce-mi plac agramati astia cum se cearta... :))
Bravo ba Pamfletare ..te pricepi sa le inchizi gura spor la post-uri :)
si apropo cea mai periculoasa laba e laba sub cearceaf..

Unknown spunea...

http://www.denisa.do.am/ Radio Denisa Manele | oficial radio asculta radio denisa manele pe internet cu un simplu click aici http://livee.no-ip.info:2010/listen.pls dedicatile vor fi citite doar pe id-ulrile de messenger | dj_remix2011, radio.denisa, radiovipdenisa | TnX :X :P >:D<

Labagiu Batran si Mandru spunea...

Ascultati vorbele unui labagiu batran:
Cand faceam armata, prin’85 -’86 erau un obicei, cum sa faci laba in garda la drapel. Pentru labagii mai tineri: in garda la drapel trebui sa stai in pozitie de drepti. E, ia sa va vad, va duce mintea cum poti face laba in pozitie de drepti, cu mainile pe langa corp ? Va spune mosu: se leaga un elastec de capul pulii si apoi se trece prin cracul pantalonului pana la degetul mare de la picior. Se leaga de degetul de la picior si apoi dai din picior, asa, ca si cum ai fredona o melodie in cap. Ejaculare garantata in 2- 3 minute. Si’acu’ mai aplic metoda asta cand trebe sa stau mai mult in picioare, in statie la autobuz de dexemplu - bag cate o laba de nici cu gandu' nu gandesti ce fac.

Labagiu Batran si Mandru spunea...

Si inca ceva:
Avem un grup secret noi astia labagii mai batrani, da' ma gandesc sa primim si tineret sa se perpetueze traditia: ne strangem din cand in cand si bagam cate o laba impreuna. Faza e ce cine vrea in club, regulile sunt destul de stricte si organizarea asisderea. Spre exemplu, cand intri in club esti considerat labagiu ordinar. Cu timpul, daca dai dovada de perseverenta, avasezi: primul grad fiind labagiu pularau, apoi labagiu pularau-rau. Dupa gradul asta incep gradele superioare de Maestrii Labagii - da' nu oricine ajunge acolo. Pe principiul armatei, avem si grade: labagiul ordinar, nu are nici un grad, ca de-aia e ordinar. Labagaiul pularau are o tresa in forma de pula, labagiul pularau-rau, doua trese, etc, etc. Religia oficiala a clubului e ca toti ne inchinam (ne-o frecam) la ONAN, preafrecat fi-ei numele. Toti ne ferim de diabolicul PIZDAN, care ne tot ispiteste. Avem si salutul clubului, imnul oficial, platforma-program, etc, etc- suntem destul de bine organizati. Daca vreun labagiu mai tanar e interesat, sa-mi las e un mesaj si vedem cum facem sa ne intalnim si s-o frecam putin impreuna.

tiberiu spunea...

o sa fiu scurt.Eu la 30 de ani cu nevasta nascuta de cateva zile nefutut de vreo 3 saptamani ma apuc intr-o duminica sa fac un gratar,locuiesc cu socrii socrul meu un spritar iar soacra mea o buna ciune de femeie de 50 de ani,eu scot gratarul fac focul iar soacra mea vine in magazie sa ia usturoi care era agatat undeva mai sus,si s-a suit pe scara...... eu luam lemne si cand ma uit in sus ce-mi vede ochii?! niste craci ,un cur si ceva pizda ca DEEE nu purta chiloti!!! MAMAAA Mamaaaa eu cu coaiele pline imediat s-a sculat motanul dar de?????am facut gratar am servit si niste pahare de rachiu si dupa niste nin dar dracu i-si facea treaba pe soacra o manca blana si in asa fel facea cand se punea pe scaun ca 2 nasturi de la rochie erau deschiati si se aseza tot cu fata spre mine si-mi lasa loc sa-i vad veverita,la un moment dat nu am mai rezistat si am mers la baie si am luat-o la frecat,cand aproape sa-mi dau drumu se deschide usa si intra soacra mea,instant mi-a murit cocoselu iar ea a zis stai linistit e ceva normal sa ai pofta de futut la varsta asta si rapid a dat rochia jos de pe ia ca atat avea si a lasat la vedere niste tate mari cu sfarcuri negre si o pizda cu buzele mici iesite in afara de rapid s-a ridicat pula ,ea a luat initiativa si a zis ca omul trebuie sa-l ajuti cand are nevoie deci eu aveam nevoie de ajutor, si dai frate si pompeaza la tanti soacra de gemea ca saviemul in panta,si uite asa am tinut-o vreo luna de zile pana i s-a limpezit pisatu lu nevasta-mea si am putut so fut pe ea,dar din cand in cand cand avem loc de intors nu ratam ocazia sa ne-o tragem cu soacra ,,,,,,,,ba mai mult am am invatat-o sa sufle in taragot si ii place la nebunie iar cand am cracit-o si i-am tras niste limbi urla ca ursu cand intra albinele in blana lui