marți, 7 iunie 2011

M-am mutat in baie, scriu dupa wc!

  Nu am mai postat de mult pentru simplu fapt ca am fost ocupat. Nu pot sa imi focalizez energia spre cacatu asta de blog si nu am nervi sa va ascult la toti injuraturile de oameni incompetenti care nu aveti ce face cu timpu decat sa ma criticati/cititi pe mine. Incep sa postez din nou de azi, dar va anunt ca mi-am facut o operatie de marire a penisului si daca imi voi azvarli hamfau in uteru mamicilor voastre o va deranja cumplit si va muri pe loc. Azi m-am decis sa ma mut in baie cu laptop-u. Toata ziua am lucrat dupa wc stand in pula goala cacandu-ma si fumand in acelas timp. Ieri am avut prima dubla erectie din viata mea. Vi s-a intamplat vreodata sa va terminati, sa iasa smecleu si fix dupa ii momentu ala de relaxare maxima cand te intinzi pe pat si inspiri adanc, iar apoi BRUSC sa simti inca o incordare maxima (cum simti cand esti constipat de ii cacatu jumate iesit din cur si jumate ii inca inauntru).Gata incep sa vorbesc serios, nu o sa mai postez nimic urat si voi aborda teme mult mai interesante.
   Primul subiect pe care il abordez cu MAXIMA seriozitate este mirosul basinilor dupa betie. De ce miroase a borhod o basina dupa ce bei ca porcu? Frate da miroase a oua stricate, a cacat, a borhod, a varza murata aruncata de idioata din perete pe ghena, a pizda, a branza de burduf uitata sub canapea timp de 2 saptamani. Miroase asa de urat ca trebuie sa ies din camera cand ma besesc. Cand ma cac in schimb, ma cac frate de plang in acelas timp si asta e nasol pentru ca eu si fumez si ma tot inec de la fum cum suspin de la plans. Basinoalcool'u din punct de vedere olfactiv este un lucru oripilant!
  Al doilea subiect interesant pe care il abordez ar fi zgomotu de basina care iese din pizda cand o futi. Ma enerveaza la maxim cand voua strambelor vi se aude zgomotul ala de partz cand savurez eu mai bine actul sexual. Cand te simti mai bine si ti se pare ca totul e perfect se aude un PRRTZ! Pula mea, te uiti la ea putin suspicios si ea se uita rusinata, apoi o intrebi ca un baiat tandru "fa, de ce ti s-o basit pizda?".


             Nu va obositi sa comentati!

7 comentarii:

moRRo' spunea...

marsh maaa =))

moRRo' spunea...

esti futiri! :D

WaTzaP spunea...

BORHOT, nu borhod, nu bordeaux.


Daca extragi injuraturile din text, nu raman decat vreo doua cuvinte priponite pe campie. In afara de injuraturile pe banda rulanta, esti doar un wanna-be cool.

Pamfletaru` Parclab spunea...

@WaTzaP , nu ai citit sa nu comentezi? Luate-ar negri la pula.

WaTzaP spunea...

negrii*

Anonim spunea...

Da-ti foc bah

fotograf nunta spunea...

Eu mai am o nelamurire. De ce dupa betie cacatu' e negru taciune? pe langa faptul ca trasneste de mori...