joi, 5 mai 2011

Nu suport frustratii!

Nu suport frustratii de niciun fel. Nici o persoana frustrata de persoana proprie nu cred ca merita respect si nu merita atentie. Nu suport oamenii care spun: Vai,fiecare are o frumusete, fiecare e frumos in felu lui. O pula frate! Nu suntem toti frumosi,asta este, asta este adevarul! Esti urat si gras, ai urechile mari, dintii stricati si gata. Nu incerca sa ascunzi chestia asta,esti scarbos,odios in pula mea! In orice discutie in care o sa fie implicat un gras,o urata,un pitic sau unu prea mare o sa zica: fiecare om e frumos in felu lui! Pai tu in ce fel esti frumos ma stricatule?
Al doilea lucru la  persoanele frustrate, sunt la cele de sex feminin. In orice discutie de maxim 30 de minute cu o fata o sa auzi: "Vai ce m-am ingrasat", cu totul ca este perfect slaba si a slabit 5 kg in 2 zile,spune chestia asta cu o anumita conotatie; adica sa i se raspunda inapoi de partenerii de discutie: "Vai dragaa, dar nu esti deloc grasa, uite ce bine arati". Nu mai spune in pula mea ca esti grasa cand stii bine ca ai slabit,doar ca sa observe lumea ca ai slabit!
Futuva'n gura pe toti frustratii de cititi articolu asta.

11 comentarii:

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Pamfletaru` Parclab spunea...

Cristian Gindiceanu avand in vedere ca esti singuru care te-ai atacat la postarea asta tind sa cred ca ori esti foarte gras ori esti foarte urat. Daca stau mai bine sa ma gandesc, esti si gras si urat. Si trebuie sa iti spun, nu esti frumos in felu tau,esti urat date'n sloboz!

Anonim spunea...

date`n mortii tai de prost

Pamfletaru` Parclab spunea...

Macar semneaza-te daca tot ma injuri. Sa-mi dai limbi de sus pana jos pe BOASE!

ExhaustiV spunea...

Parerea mea sincera este ca singurul frustrat si complexat de pe aici esti chiar tu pamfletarule.Modul tau dur de abordare a lucrurilor atrage persoanele usor de manipulat deci e simplu: stai in siguranta in spatele calculatorului si scrii sperand ca cineva o sa iti citeasca articolul.
Desigur unele persoane de bine, de rau o sa iti accepte articolul si atunci vii tu la mine si imi spui:" ce rost are daca ma critica, eu fac bani din publicitate! tu ce faci?"
Raspunsul meu vine printr-o epigrama simpla: Harazita sa tot stea
Stralucind, printre titani,
Uneori e-o acadea
Ce se vinde pe doi bani.
Money rule the world, but god don't count money!
Take care of you ;)

Pamfletaru` Parclab spunea...

@Exhaustiv eu fac bani din publicitate, tu ce ma-ta faci? Daca intradevar nu iti place ce scriu si cum scriu de ce te-ai obosit sa imi scrii poezii ? Sincer,poezii?Daca vroiai sa mi-o dai la cacau puteai sa spui asa, iti faceam o calculatie de pret. Imi pare rau daca te-ai simtit lezat de postul meu jegosule, pana una alta, nu-ti place nu citii. Daca mai ai si alte poezii, chiar te rog sa le bagi in tine! Mori :-)

Pamfletaru` Parclab spunea...

P.S. God don't count money? I don't give a shit! Sa-ti spun un adevar socant: Mos Craciun nu exista :-(

Anonim spunea...

Mai gratis ca piticigratis!
Imitatie ieftina! :))

Pamfletaru` Parclab spunea...

Nici macar nu ma chinui sa iti sterg comentariul! Sa vada toata lumea cat esti de tampit. Mancami-ai pula cum mi-o ia si ma-ta :-)

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Pamfletaru` Parclab spunea...

@Cristian Gindiceanu , prietene de ce te-ai atacat la postarea mea? Ti-am dat tag undeva? Dc a trebuit sa comentezi ce am spus eu ?Ce nu ti-a convenit in postarile mele? Am pomenit pe undeva numele tau? Esti un neica nimeni care comenteaza la mine pe blog sa-si faca trafic! Ma doare-n pula, sper sa-ti faci vizitatori pe spatele meu,dar pana una alta dute fute-o pe mata inapt prost, avort esuat ce esti!Daca spui ca sunt prost si am limbaj de tigan nu mai intra aici luati-as mortii in pula jegosule :-)