marți, 10 mai 2011

Nadia Comaneci - O minciuna! Florin Piersic - un actor slab

   Va agitati la absolut tot ce scriu eu, ma injurati,ma blamati, ma apostofrati, ma sugeti de pula retardatilor. Sunt curios care dintre voi e de acord cu mine ca nota 10 a Nadiei Comaneci a fost o mare vrajeala? E absolut vizibil ca totul a fost dat pe motive politice, ca soaima patriei a ajuns acolo prin metode care nu au nici o legatura cu sportul. Nu merita mucoasa poate nici un amarat de 9, dar avand in vedere cele petrecute la celelalte olimpiade a trebuit o persoana din blocul comunist sa primeasca o asemenea nota pentru a mai imblanzi reprosurile venite din est. Stati cu totii si admirati o mare minciuna a comunismului!
   In aceiasi categorie poate sa intre si gheata de aur luata de Dudu Georgescu care cu 2-3 etape inainte de terminarea campionatului dadea cate 4-5 goluri pe meci!
Ma pis si pe Florin Piersic pe care voi toti il idolatrizati ca fiind cel mai mare actor al Romaniei. Florin Piersic a fost un actor bun? Hai laso-n pula mea, pe Van Damme toata lumea il injura pe imdb ca este doar un actor de actiune cu carisma care totusi nu este in stare sa joace un rol adevarat. Va uitati cu placere cum pletosu(Piersic) calareste un cal si sparge seminte si il supranumiti actorul Romaniei, sa ma cac pe voi de inculti! Sa il vad pe Florin Piersic jucand intr-un film adevarat, nu o actiune care de la critici cinefili nu ar lua o nota te trecere.
     In concluzie: valorile nationale sunt nule!

16 comentarii:

Anonim spunea...

esti un handicapat, acum ai dovedit-o

Freak spunea...

Is deacord cu tine in leg. cu Dudu Georgescu si Florin Pieresic, dar totusi cu Nadia ce ai? Imbecilule

Pamfletaru` Parclab spunea...

@Freak , mai stai si gandeste-te putin la subiectu Nadia pana termin eu cu ma-ta

Anonim spunea...

om tampit..

sytry spunea...

Si tu joci intr-un film ieftin, fiind un actor de mana a paispea...nu-l mai imita pe radu-pitici gratis pt ca nu-ti iese.

Pamfletaru` Parclab spunea...

sytri , daca eu sunt un actor de mana "a paispea" ce cacat cauti tu la mine pe blog? Mars afara!

Anonim spunea...

Aspira-mi-ai cu gura câcatu din cur.

batman spunea...

ba, de nadia nush ce sa zic... nu ma pricep la gimnastica ( la evaluarea executiei adica ), dar am vazut si io cum a facut exercitiul ala. pula mea, a fost impecabil.. piersic intradevar, nu are mare treaba cu actoria. de fapt noi nu avem actori de film. nici macar unul ! pula mea, ai vazut vreun film romanesc sa nu zici ca-i teatru filmat ? sunt atat de falsi actorii, se vede cum se chinuie sa intre in rol, dar nu-s naturali deloc. totul e fortat in jocul actoricesc romanesc. singurul care a fost ok dpdv al naturaletii jocului a fost "supravietuitorul" al lui nicolaescu. in rest va urez numai muie, patriotilor !

Pamfletaru` Parclab spunea...

@batman cheers mate!

Anonim spunea...

Curatami-ai pula cu limba de sangele menstrual al ma-tii.

sytry spunea...

Am intrat aici dupa ce te-ai facut de cacat si pe blogul ala...voiam sa vad daca esti chiar asa de prost precum pari si m-am inselat..esti cu mult mai prost.

Pamfletaru` Parclab spunea...

Si de ce intri constant daca sunt asa prost? Lua-mi-ai scrotul in gura!

Anonim spunea...

la articolul asta iti dau dreptate in totalitate ! :)

Anonim spunea...

e entertaining cateodata.sa urmaresti prostia unuia care face pe dracu.n 14 intr.un blog de rahat,cu un limbaj copy paste de pe pitici,incercand sa creeze aerul asta de inteligenta cu mult superioara plebei.macar radu o face cu demnitate

Anonim spunea...

cred ca retorica pe care o folosesti e gresita. nu stiu daca e sanatoasa abordarea ta. dimensiunile patosului in discursul tau depasesc comuniunea unanim acceptata dintre fiinta umana si egoul sau. ai supt pula.

Pamfletaru` Parclab spunea...

@ultimu anonim , esti genu de persoana care scrie 5-10 randuri in care vorbeste vorbeste si totusi nu spune nimic.