luni, 9 mai 2011

Ma pis pe culorile drapelului national! Ma pis pe Romania! Ma pis pe Adrian Tutu!

     Ba, sa-mi bag pula daca nu m-am saturat de fraza "trebuie sa fii patriot"! Nu trebuie sa fac nimic, ba mai mult, ma cac o cacare puturoasa cu zeama de dupa o betie si merg sa ma sterg cu tricoloru' la cur. Sa ma sugeti de pula toti cei care va numiti patrioti si spuneti ca va iubiti natia.
    Serios vorbind, ma doare fix in scrot si de Adrian Tutu de a castigat gluma aia de concurs "Romanii au talent" si ma pis pe cazu lui social de l-ati votat toti. De ce trebuie eu sa fiu patriot? Ce a facut Romania pentru mine ca eu sa fiu patriot? Se cheltuie pe luna peste 200 ron pentru ingrijirea unui caine homeless pe cand copii au o alocatie de 40 de lei, 10 euro. Ma slobozesc si pe toti oamenii de cacat din aceasta tara care spun ca vina e de sus ca ne merge rau, ba nu frate e vina de la voi, ca intrati la mine pe blog si ma injurati in loc sa va ocupati timpul cu ceva! Pe bune maine o sa -mi fac o batista in care o sa ma suflu constant si o sa fie colorata frumos in tricolor!
   Ma doare-n penis si de istoria acestei natii care este o minciuna scruntata pe care o credeti cu totii infantilii pulii mele. Marasti,Marasesti,Oituz - o mare minciuna, care sloboz sunteti atat de prosti sa credeti ca Romani au strigat in cor "PE AICI NU SE TRECE" si s-au luptat cu o oaste de 10-1 , fiecare roman doborand peste 10 adversari. Ma fut si in Mihai Viteazu,Mircea cel Batran,Stefan cel Mare si toti tovarasii lor.Dc ma fut in ei? Pentru ca nu au facut ei nimic pentru mine si ma doare'n pula.
   NU SUNT PATRIOT! MA FUT IN EA DE TARA. MA SLOBOZESC IN TRICOLOR. MA SUFLU IN VALORILE NATIONALE. MA STERG LA CUR CU STEMA DUPA CE MA CAC.MA FUT SI IN ADRIAN TUTU!
 
     Hai ca is curios care dintre voi retardatilor de imi citi blogu' sunteti patrioti si care sunteti de aceasi parere cu mine! Astept parerile voastre micutilor! Sictir!

P.S. Pe aceasi tema Adrian Tutu ---  Arhi blog

60 de comentarii:

Anonim spunea...

Te-am raportat. Sunt curios daca iti suspenda G blogul

Pamfletaru` Parclab spunea...

Te-am raportat si eu! Sunt curios daca te cheama Iisus la el!

Anonim spunea...

Cica da, insa dupa tine

Anonim spunea...

Ma cac in gura ta de labagist

unqsapro spunea...

Not Cooll :(

Deci... spunea...

Sincer, tare pana la ultimul articol.
S-o freci pe mata-n cur.

Pamfletaru` Parclab spunea...

@Deci , sincer ma doare fix in penis de opinia ta! Mars si lucreaza la stat pentru 200$ si apoi hai comenteaza! Sictir!

Deci spunea...

Dar mata daca face traseu' si primeste bani de la bugetari cum numeste nu tot bugetara?

Pamfletaru` Parclab spunea...

"mata cum numeste"? Am ajuns sa primesc lectii de patriotism de la huni! Mori maine la micu dejun!

deci spunea...

Probabil ma exprim mai greu in scris decat oral...
Mata stie..

Pamfletaru` Parclab spunea...

Altii macar ma amuza cand ma injura,dar tu esti sub orice critica. Te spermez intre ochi cu sinceritate, pa

Anonim spunea...

te intreb din pura curiozitate.. tu ce ai facut pentru tara asta?

Pamfletaru` Parclab spunea...

Am construit biserici! Ea ce a facut pentru mine?

bla bla spunea...

Te pisi pe tara adica si pe neamurile tale ;) alea care candva s-au zbatut cu gandul la ce vor face pentru urmasii lor!

Patriotismul nici macar nu l-ai inteles. Stai jos si mai documenteaza-te inainte sa scrii o parere pe o retea de comunicare publica!

Pamfletaru` Parclab spunea...

@bla bla, nu ma pis pe neamurile mele.. chiar am o putere selectiva, ma pis doar pe neamurile tale!

bla bla spunea...

Ce glume obosite ai. Ramai tare-n clanta ca-ti sta bine. Tare-n gura pe internet, dar sa iei atitudine cu adevarat 0 (ZERO).
Daca te intrebi de ce e totul naspa in tara asta, uita-te la ce ai facut tu ca sa schimbi ceva!!

Pamfletaru` Parclab spunea...

@blabla nu ai ce sa faci altceva cu timpu decat sa imi spui mie ca am glume obosite? Ce ma-ta cauti la mine pe blog daca sunt obosite glumele? Hai du-te si masturbeaza-te cu gandu ca o sa castigi vreodata cat castig eu, apropo de ce fac eu cu viata mea. Salut

bla bla spunea...

Am aruncat o privire pe bloggul tau si am remarcat ca expresiile tale sunt prea uzuale: laba, morti, pula. Toate astea iti dau o caracteristica de frustrare, care se remarca si din atitudinea ta de "cocalar" (tipul ala de om care nu face nimic constructiv pt tara-si pe care sunt sigur ca i-ai injurat printr-un articol anterior pe blog tau), atitudine ce se remarca din, citez: "Hai du-te si masturbeaza-te cu gandu ca o sa castigi vreodata cat castig eu".
Si nu in ultimul rand, mi-ai smuls o urma de zambet! Daca castigi n-spe mii de bani nu inseamna ca faci si ceva pt tara.

p.s.1 de ce intru la tine pe blog? pentru ca il ai public (banuiesc ca aluzia precedenta nu ai prins-o) De ce ai tu blog?
p.s.2 imi omor timpul cu speranta ca voi destepta macar un om in seara noaptea aceasta, macar vreun alt cititor al "articolului" tau

Pamfletaru` Parclab spunea...

@bla bla, da-mi un exemplu concret te rog, cam ce as putea eu sa fac pentru tara? Dupa ce imi dai acel exemplu spune-mi te rog ce ai facut tu pana acum pentru aceasta tara. De ce platim taxe de drum cand drumurile ne strica masinile si ne imping spre accidente morale? De ce dupa '89 Romania avea un + imens in buget si erau toate datoriile platite, iar acum dupa atatia ani de asa zisa democratie suntem pe minus. De ce spitalele sunt sub orice critica si medicii nu se uita la tine fara spaga? De ce totul merge pe nepotism in aceasta tara? De ce copiii au o alocatie jenanta de 40 de RON? De ce nu se dezvolta turismul? De ce politia este putreda? De ce s-au preluat datoriile de stat in contul unor firme private? De ce dupa 40 de ani de munca ai o pensie de 500 de ron? De ce, de ce, de ce.
Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare! Cat timp lumea intra si se amuza pe baza aberatiilor care le scriu acest blog nu se va inchide, cand voi avea sub 500-600 de vizitatori unici pe zi voi inchide blogul!

Pamfletaru` Parclab spunea...

A, si sa inchei in nota traditionala, bla bla, du-te tare vedea-te-as crucificat in fata primariei!

Anonim spunea...

Muie ba

Anonim spunea...

ma pis pe tine

Anonim spunea...

Sincer, tare pana la ultimul articol.
S-o freci pe mata-n cur.

unQsapro spunea...

chiar nu stiu de ce va certati atata, pana la urma fiecare om cu parerea lui pro sau contra, eu unul imi iubesc tara asa buna sau rea cu o fi ea.
Nu spun ca a facut nush ce pt mine, dar sunt o fire mai optimista de fel si sper ca intr-un final sa rasara soarele si pe strada mea.
Nu ma intlegti gresit, imi iubesc tara dar nu iubesc oameni care o conduc. Problema principala e ca comnunismul nu a murit complect la noi, si
sper ca odata cu generatia viitoare sa se schimbe ceva acolo (sus). Asa ca fiecare cu parerea lui :)

Anonim spunea...

foarte adevarat! Ne pisam pe Romania in grup!

Pamfletaru` Parclab spunea...

unQsapro fiecare om are dreptul la opinie si la parere! Oamenii care posteaza aici se ataca fara motiv si spun ca nu le place cum scriu,dar ciudat ca totusi ma viziteaza constant si in loc sa faca ceva util ma injura pe mine :-). Salut

RetardedRacoons spunea...

Ma saracule, n-ai ma bani de un domeniu si host? Ca te dau dusmanii afara de pe blogspot.

batman spunea...

ba baiatule, cati prosti acilea, sa-mi bag toate pulele... cati se aprind cand zici muie stefan, muie mircea. mama, cati patrioti ! sunt convins ca toti, in vreme de razboi, s-ar ascunde dupa labiile puturoase ale mamelor lor. eu sunt de acord intru totul cu tine. muie tot si sa ma pis selectiv pe poporul asta ! neam de curve, hoti si lasi. de la burebista incoace. sa mor de nu pana si in ungaria e mai bine. bravo, injura prostii cu IQ sub 120! doar ca te rog sa fii un pic mai atent la gramatica ( care - pe care, din - dintre, a placea, etc )

Anonim spunea...

N-ai mai mult de 15 ani si totusi vorbesti de minciunile din istorie. N-ai mai mult de 10 cm de pula si totusi o bagi peste tot. n-ai 2 neuroni functionali dar totusi pretinzi ca esti inteligent, pretinzi ca esti inteligent dar totusi injuri ca un birjar . Ti se pare ca esti cool, nu taticu, scoate capu dintre tastele manjite de sloboz de la reprizele zilnice de laba pe care le dai si afla ca esti prea mic ca sa conteze opinia ta. Esti fix ultima bucata de cacat din ultima buda din lume. Cu cea mai mare seriozitate, sper sa te trezesti la realitate, sper sa iti gasesti o femeie, sper sa nu mori virgin. Urmaresti emisiuni de mana a 2-a gen "Romanii au talent" si de acolo tragi concluzia ca patriotismul nu e bun, du-te-n pula mea de prepubertin labagist.

Anonim spunea...

N-ai mai mult de 15 ani si totusi vorbesti de minciunile din istorie. N-ai mai mult de 10 cm de pula si totusi o bagi peste tot. n-ai 2 neuroni functionali dar totusi pretinzi ca esti inteligent, pretinzi ca esti inteligent dar totusi injuri ca un birjar . Ti se pare ca esti cool, nu taticu, scoate capu dintre tastele manjite de sloboz de la reprizele zilnice de laba pe care le dai si afla ca esti prea mic ca sa conteze opinia ta. Esti fix ultima bucata de cacat din ultima buda din lume. Cu cea mai mare seriozitate, sper sa te trezesti la realitate, sper sa iti gasesti o femeie, sper sa nu mori virgin.

R4dhu spunea...

Da, trăim într-o ţară de câcat, dar pentru simplul fapt că te-ai născut aici, ar trebui să fii măcar un pic patriot...să ai măcar un pic de respect faţă de ţară...părerea mea.

Anonim spunea...

@unQsapro...mergi si invata sa scrii mai intai si dupaia hai si "complecteaza" pe aici la comentarii... luati-ash mortii-n pula sa fug cu ei prin cimitir cu optimismu tau cu tot... mortule, acolo sus is aia din cauza celor optimisti ca si tine care i-au votat inca o data... Suge-mi-ai motzu pulii de complexat... auzi la el ca-i optimist... inca nu inceteaza sa ma amuze prostia din romania :)))

Pamfletaru` Parclab spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Pamfletaru` Parclab spunea...

Ştergeţi comentariul de la: Pamfletaru` Parcalab

Pamfletaru` Parclab spunea...
@ Tu care zici ca nu am mai mult de 15 ani si 10 cm in pula, sa-mi sugi astia 10 cm de pula manjita de smecleu si sa-mi lingi tastele tastaturii!
@ Batman , gramatica este ultima problema care ma preocupa, daca as vrea as putea sa scriu perfect corect. Ceea ce nu inteleg e ca se agita sute de persoane pentru niste postarile care la face "un copil de 15 ani cu 10 cm in pula"! Un "copil" care totusi e destul de inteligent sa provoace intriga.
@ Radhu ma cac pe parerea ta.
@ Anonimu de il injura pe unqsapro, daca iti arat pula te sochezi de nu te primesc spitalele nici in vizita. Copil prost

EmiL spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Pamfletaru` Parclab spunea...

@ EmiL,vezi din cauza oamenilor ca tine sufera tara asta! Barbati fara coaie si fara curaj sa-si spuna punctul de vedere. Freac-o!

CLa spunea...

@R4dhu

Ce zici tu e total irelevant pentru ca nu ai ales tu unde sa te nasti. Te puteai naste la fel de bine in Angola => nu tre' sa fii patriot daca nu simti asta.

Pamfletaru` Parclab spunea...

@Cla , ai o bere! Prima persoana care a realizat cu adevarat ce am incercat eu sa spun aici! (Doar ca am facut-o in niste termeni foarte duri exact pentru a creea haos in randu cititorilor)! Nu "TREBUIE" sa fii patriot, nu "TREBUIE" sa faci nimic in viata.

sciencefictionanton spunea...

Cam multi retarzi ai adunat aici. Dar nu-i nimic. Ca vorba cre(s)tinilor: aia rai au nevoie de mantuire, nu aia buni.

Anonim spunea...

:)) Prea tare blogu! Sunt intrutotul de acord cu tine, doar pentru ca m-am nascut in Romania, nu inseamna ca tre’ sa fiu patriota. Romania pielea pulii, am ajuns de mult la concluzia ca mai bine ne era daca faceam parte din Ungaria la ora asta.
Ma fute la icre fiecare tampit care spune „voi tineretul sunteti viitorul tarii”! De ce pula mea tre’ eu sa-mi dau viata/libertatea pentru o tara de tot rahatu’, care nu mi-a oferit nimic altceva decat o ampla cunoastere in supravietuire cotidiana?! De ce dracu’ nu se duc babalacii astia incuiati sa se lupte pentru mult iubita lor tara?!
Imi iubesc tara atat de mult incat abea astept sa plec din ea!

... spunea...

Chiar esti tare Parca-labe, cati bani faci tu din blogu asta.
Stii care este parerea mea, daca faci 2 lei pe sapt din vreo 100 de vizitatori unici esti ultra multumit.
Oricum un blogger adevarat nu spameaza toate retelele de socializare in speranta ca o sa stranga intr-o buna zi bani pentru o curva ca si aia din filmele porno pe care se masturbeaza.
Ai grija de gatul tau prietene

Pamfletaru` Parclab spunea...

Nu pot sa am grija de gatul meu ca nu-mi mai da ma-ta nici o clipa libera, imi tot linge penisu aflat in erectie :(

Pamfletaru` Parclab spunea...

Pe cine pula mea intereseaza parerea ta? Hai mars la cacat!

Anonim spunea...

Tu si pe aia care te lauda ii injuri. Esti un caz social pierdut, sper sa mori inainte sa ai un copil, asta daca o sa futi vreodata ceva, desi cu lindicul ce tu il cuprinzi cu o palma nu prea cred ca o sa poti fute ceva.

Anonim spunea...

Fiecare are dreptul la o parere, bineinteles fara sa deranjeze pe altii.
Daca va simtiti deranjati, schimbati canalul, nu va obliga nimeni sa cititi blogul asta.

Apel la Inteligenta spunea...

Foarte tare articolul. Dar totusi inutil in tara asta "minunata" esti inconjurat de atata cretinism incat orice incercare de a trezi lumea la realitate este inutila. Este ca si cum ai vorbi cu peretii. Primesti tone de comenturi de la X anonimul care nici macar nu are bunul simt sa ataseze o identitate falsa. Revenind si la alte detalii, vocabularul tau lasa de dorit, in felul acesta nu te vei face niciodata auzit, "tot timpul cei care nu au facut nimic in viata lor inutila vor avea de comentat ceva total inutil". Si da pentru trolli, ador cuvantul inutil.

PseudoPatriotu' spunea...

Ba ceva tot trebuie sa faci in viata asta...TREBUIE SA MORI!!! :>

Anonim spunea...

BRAVO FRATE,MA CAC SI EU PE ROMANIA!

Anonim spunea...

Sunt multi care se caca pe Romania, nu te caca numai tu, mai lasa-mi si mie si nu mai fii egoist, in pula mea! Ai dreptate, esti un om lucid, dar suntem atat de putini care refuzam sa fim/sa ne purtam ca niste trepanati ca nici nu mai aparem la (o ipotetica) statistica. Majoritatea sunt resemnati. Un lucru e cert, care traieste aici, traieste degeaba. Pardon, se taraste degeaba, ca de trait nu va trai in veci. Ma pis pe el de teritoriu, nu cred in istoria acestei tari, daca am fi un neam viteaz si mandru, cum scrie in cartile de istorie, nu am fi ajuns unde suntem, in mod clar. Istoria acestei pule de teritoriu a fost scrisa subiectiv/mincinos, in mod evident. In tara asta chiar daca esti avut si faci un copil, acesta este in pericol sa devina prost(-it) de tot rahatul din jur. Din cacat fac parte si eu acum, dar macar eu imi dau seama constant de treaba asta, nu fac parte din labagii care SE MINT SINGURI zicand ca Romania e o tara faina. Astia sunt spalati pe creier. Un lucru stiu, daca nu reusesc sa emigrez de aici...am trait degeaba si eu. Deocamdata, recunosc, traiesc degeaba. pardon...ma "tarasc".....asta e cuvantul de ordine. nu traiesc ci ma chinui. Dar eu macar recunosc faptul ca sunt in cacat. Voi, astialalti romani, cand pula mea o sa recunoasteti? La pulivara?

Anonim spunea...

apoi de gura nu ne intrece nimeni.Cu aceiasi mentalitate de kkt,sa te fi nascut si in vest tot frustrat erai.Intr-un punct iti dau dreptate,trebuie sa ne defecam,dar nu in Romania ci in capul prostilor.

Anonim spunea...

Esti un idiot cu blogul tau cu tot. Romania o sa fie si dupa ce mori tu,idiotule. O singura tara ai. E adevarat e condusa de niste idioti la fel ca tine, lipsiti de patriotism, de aceea ne merge rau. Ia sa fim uniti in patriotism, sa vezi cum se schimba treaba. Crezi ca e dator cineva sa faca ceva pentru tine? Iti spun ca nu, dar pentru Patrie toti trebuie sa facem ceva. Daca nu-ti iubesti casa, aceasta se va surpa, sa nu uiti... si o sa traim pe camp, ca lighioanele...

Anonim spunea...

total de acord cu ce ai spus tara asta e o mizerie , un cacat , un rahat, nici n-are cuvinte cat e de mizerabila

Unknown spunea...

Romania este o tara de cacat plina de hoti si tigani. Istoria este la fel, de cacat, nu este nimic bun, este o facatura. Mai bine se da cu bomba atomica ! SA VINA CUTREMURUL ALA DE 9 GRADE SI SA RADA BUCURESTIUL DE PE PAMANT ! MA PIS PE EA DE ROMANIE, imi este rusine ca m-am nascut acolo !

Anonim spunea...

Ma cac si ma pis pe ea de Romanie. Ma caca pe imnul national, ma cac pe politicieni, pe tigani, pe hoti...etc

Anonim spunea...

MA CAC PE ROMANIA ! O tara de hoti, analfabeti, cretini, manelari...etc Nu-i nimic bun acolo ! Ma pis pe BUCURESTI, pe insemnele Romaniei , pe imnul national ...etc. Auzi ,,DESTEAPTA-TE ROMANE,, Ce titlu idiot, ii canti cretinului sa se destepte toata ziua.

Anonim spunea...

Si daca tot e gratis zic sa imi bag si eu pula in mortii mati si in blogu lu mortii mati de cacat oligofren. 2 la mana stai calm ca nu te urmaresc ca nu am ce sa urmaresc la un penal ca tine dar am ajuns din intamplare aici si daca tot se dadea cu pula in mata pe gratis am zis ca nu tre sa dezamagesc si uite asa m-am gandit sa ma slobozesc si eu putin pe mata.

Anonim spunea...

ce fetze de MihaiL Abagiu aveti :D

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
asd spunea...

Tara nu are nici o vina oamenii din ea sunt de vina trebuie sa vina un meteorit sa rada jegosii multi sunt si pe aici prin comentarii se dau patrioti dar nu fac nimic impotriva celor care au distrus tot ii si voteaza .

Anonim spunea...

Sa ma pis cu jet prste tara asta de labagii si SCURSURI. Nu poti faci nimic. Nomic ma fara sa te futa statul.
Vreau sa imi fac firma imi ia impozit in avans.
Vreau sa fac ceva imi ia taxe in avans.

Luati-mi pielea de pula ma! Lucrati voi pe 200€!!
Bag pula n voi si patriotii pulii mele. Sugeti pulele la toti smecherii luav-ar dracu de loaze jegoase !!