duminică, 6 decembrie 2009

Un popor de tampiti, ne meritam soarta!

       Un popor de tampiti! Ne meritam soarta cu adevarat. Dupa 20 de ani de la revolutie, noi inca votam cu P.C.R -> F.S.N. -> P.D.S.R -> P.S.D. -> Iliescu,Patriciu,Vantu,Nastase,Geoana si restu. Nu imi vine sa cred cat de usor se pot manipula masele si cata prostie poate sa existe in societatea noastra. Pai ma frate, pe langa faptu ca abia ne-am prezentat la vot jumate din populatia tarii, mai si votam cu comunistii. Sa mai aud pe vreunu ca se plange de "oamenii politici" , "hotii" , "coruptia", "vai de greu ne merge". Pai nu te plange, ai facut ceva ca sa schimbi asta? Ai mers la vot? Si daca ai mers, ai votat cu comunistii? Atunci taci in pula mea din gura!
     Noi votam in continuare cu persoanele care ne-au vandut subsolul tarii, care au privatizat sute de fabrici, mai exact toata industria romaneasca. Votam in continuare cu Dinu Patriciu care a preluat firme de la stat, dar le-a preluat cu tot cu datoriile care trebuia sa le primeasca statul si au fost incasate de el. Votam in continuare cu fostii securisti, cu fosta garda dinainte de '89 doar pentru ca "Basescu e alcoolic", "Basescu a vandut flota".
    Nu sunt fan Basescu, chiar deloc, dar si daca ar cobori Iisus pe Pamant si ar candida in P.S.D. nu l-as vota. DE CE? Pentru ca au avut 12 ani la dispozitie sa faca ceva si nu au facut. Caz concret, fabrica "TEXTILA" din Oradea, o cam cunoasteti daca sunteti de aici banuiesc, nu? A fost vanduta la Rusi, promisiuni ca se va investii si o vor extinde. Aaa, ce s-a intamplat? A desfiintat tot si au dat-o in chirie -> mii de someri. Alt exemplu: fabrica Alumina, la fel vanduta, acuma tot ce e acol se vinde la fier vechi. Iti vine sa plangi! Da is deacord cu unele privatizari, gen uzinele "Dacia", unde s-a vazut ca a fost facut un contract, si este respectat.
    Suntem un popor de tampiti, de cretini, de inculti si de tampiti. Am mai zis tampiti? O mai zic odata.
    Dragi tovarasi, TRAIASCA ROMANIA ROSIE!

In incheiere, sa ma sugeti toti care ati votat cu stanga de pula. (si probabil multi dintre voi o sa intelegeti ca a-ti votat cu mana stanga, NU, cu ideologia de stanga).

O seara placuta.

2 comentarii:

Crescatoru De Girafe spunea...

Sa ne coofoorim pe geoana si brigada lui.

Crescatoru De Girafe spunea...

I am Crescatoru de Girafe and i say FUCK YOU ROMANIA!